Επιδότηση έως €1.000 για απόκτηση ηλεκτρικού σκούτερ

Με το νέο νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος για την για την ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης, εκτός της επιδότησης ηλεκτρικών αυτοκινήτων, θα επιδοτηθεί επίσης η απόκτηση ηλεκτρικών σκούτερ και ποδηλάτων.

Ειδικότερα, με βάση το νέο νομοσχέδιο, η επιδότηση για την αγορά ηλεκτρικού ποδηλάτου ή σκούτερ αναμένεται να ανέλθει έως το ποσό των €500 ή €1.000 αντίστοιχα.

Φυσικά, η κυβέρνηση εκτός των επιδοτήσεων, σκοπεύει να δώσει φορολογικά κίνητρα σε εταιρείες για απόκτηση /χρήση ηλεκτρικών οχημάτων, καθώς και για προμήθεια και εγκατάσταση υποδομών φόρτισης.

Εάν θέλετε να ενημερώνεστε για τα τελευταία νέα, σχετικά με την επιδότηση, γραφτείτε στην παρακάτω φόρμα. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για την έναρξη των επιδοτήσεων και θα φροντίσουμε να ασχοληθούμε με την γραφειοκρατική διαδικασία. Εσείς, θα έρθετε μόνο για να επιλέξετε και να παραλάβετε το νέο σας ηλεκτρικό όχημα.

Φόρμα συμμετοχής στην επιδότηση

Εγγραφή στο newsletter μας

* Απαιτούμενο Πεδίο
/ ( dd / mm )
Email Format

Παρακαλούμε εισάγετε τα στοιχεία σας στη φόρμα για να ενημερωθείτε πρώτοι για την έναρξη του προγράμματος επιδοτήσεων. 

Κατανοούμε πως τα στοιχεία σας είναι ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα. Στο e-bakosis.gr θα αποθηκεύσουμε τα στοιχείας σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μόνο για τον σκοπό της ενημέρωσης σχετικά με την εταιρεία μας.

1