Τρόποι παραλαβής της παραγγελίας σας

Παραλαβή από το κατάστημα

Για όσους διαμένουν σε μικρή απόσταση από τα καταστήματά μας σε Τρίκαλα και Καρδίτσα, μπορούν να επιλέξουν την παραλαβή του προϊόντος μας από το κατάστημα. Μόλις σας ενημερώσουμε ότι το όχημά σας είναι έτοιμο για παράδοση, μπορείτε να έρθετε και να το παραλάβετε άμεσα. 

Αποστολή με μεταφορική εταιρεία

Η επιχείρησή μας, σε συνεργασία με εταιρεία μεταφορών, αναλαμβάνει την αποστολή των προϊόντων μας σε ολόκληρη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα. Η αποστολή με αυτή τη μέθοδο θα ολοκληρώνεται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος και τον όγκο εργασιών του μεταφορέα που συνεργαζόμαστε).

Λόγω του μεγέθους και ιδιαίτερου σχήματος των προϊόντων, για αποστολές εκτός Θεσσαλίας μπορούμε να κανονίσουμε το κόστος και την αποστολή του προϊόντος μέχρι την Αθήνα με κόστος €25,00 και τη Θεσσαλονίκη με κόστος €20,00. Από τα σημεία αυτά και μετά το κόστος ποικίλει με βάση την απόσταση και το τελικό σημείο παράδοσης (ηπειρωτική – νησιωτική Ελλάδα). Θέλουμε να είστε πάντα ικανοποιημένοι με τις υπηρεσίες μας, οπότε σε περίπτωση που θέλετε να ξέρετε το τελικό κόστος αποστολής επικοινωνήστε μαζί μας πριν την παραγγελία για να βρούμε την πιο συμφέρουσα επιλογή μεταφοράς του νέου σας οχήματος στον τόπο σας.

Σημείωση: Το κόστος μεταφορικών επιβαρύνει τον πελάτη.

1