Τρόποι Πληρωμής

Αντικαταβολή

Για όσους επιθυμούν μια πιο παραδοσιακή μέθοδο, μπορείτε να πληρώσετε τον συνεργάτη της εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος της πληρωμής με αντικαταβολή είναι διαθέσιμη για όλες τις περιοχές που εξυπηρετεί το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των € 500 (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (Απόδειξη Λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των €500 (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες/επιχειρήσεις (Τιμολόγιο Πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται ΜΟΝΟ με τους παρακάτω τρόπους:

Πληρωμή με Χρεωστική ή Πιστωτική Κάρτα 

Για εξόφληση με χρεωστική κάρτα μπορείτε να επιλέξετε την αντίστοιχη επιλογή κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας. Με την αποστολή της παραγγελίας θα μεταφερθείτε σε ασφαλή ιστοσελίδα συνεργάτη στην οποία θα εισάγετε τα στοιχεία της κάρτα σας. Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας θα επιστρέψετε στην ιστοσελίδα μας.

12 Άτοκες Δόσεις 

Στο κατάστημά μας, εάν επιλέξετε την εξόφληση του νέου σας οχήματος με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, έχετε τη δυνατότητα (ανεξαρτήτως ποσού) πληρώσετε με έως και 12 άτοκες δόσεις.

Ασφάλεια συναλλαγών: Για τη διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων σας από κακόβουλες ενέργειες, οι συναλλαγές μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πραγματοποιούνται μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται είναι Verified-by-Visa και MasterCard Secure Code, σχεδιασμένες με βάση το πρωτόκολλο 3D-Secure. Οι πληροφορίες σχετικά με την κάρτα (αριθμός κάρτας, CVV2/CVC2, ημερομηνία λήξεως) μεταδίδονται / μεταφέρονται μέσω του PayCenter της Τράπεζας Πειραιώς σε κρυπτογραφημένη μορφή (SSL 128-bit encryption) και δεν είναι προσβάσιμες από το ηλεκτρονικό σας κατάστημα.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μπορείτε να εξοφλήσετε το ποσό της παραγγελίας σας, καταθέτοντας το συνολικό ποσό σε μια από τις συνεργαζόμενες τράπεζες:

Εθνική Τράπεζα

Τράπεζα Πειραιώς

Alpha Bank

Πληρωμή με μετρητά

Εάν έχετε επιλέξει σαν μέθοδο αποστολής την παραλαβή από το κατάστημα, μπορείτε να πληρώσετε με μία από τις δύο παραπάνω μεθόδους, ή εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε με μετρητά στο ταμείο των καταστημάτων μας κατά την παραλαβή του προϊόντος.

Σημείωση: το μέγιστο ποσό πληρωμής με μετρητά, βάση της ισχύουσας νομοθεσίας, είναι €500,00. Για μεγαλύτερα ποσά μπορείτε να επιλέξετε μια από τις παραπάνω μεθόδους.

1